Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jacqueline Bracmontes

2011.02.12

 

 

 

Magánélet
Jacqueline Bracamontes van Hoorde, Mexicoban azon belül is Guadalajara-ban született, 1979. december 23-án. Miután elvégezte a gimnáziumot Franciaországba költözött, ahol tökéletesen megtanulta a nyelvet. Ezután mégis viszatért Mexicoba, 2000-ben elnyerte a Miss Mexico címet. 

 

Karrier
Jacqueline tv-s szereplése műsorvezetőként indult, majd 2002-ben, miután elvégezte a CEA, színészképzőjének kurzusait megkapta elsõ szerepét a “Complices al Rescate” címû gyermeknovellában. Két évvel késõbb már fõszerepet kapott, az “Alegrijes y Rebujos“-ban.

2003-as év női felfedezettjének járó díjat is elnyerte a TvyNovelas díjátadón.

Az elismertséget mégis 2004-ben kapta meg, amikor a nagysikerû “Rubi” képernyõre került. Itt a naív és mozgássérültsége miatt félelmekkel teli Maribelt keltette életre, meglepõ õszinteséggel. A szériában legjobb barátnõje, Rubi (Barbara Mori) volt a legnagyobb ellensége is… 2006-ban újra visszatért a Canal de las Estrellasra, ahol is megkapta Guy Ecker oldalán a “Heridas de Amor” fõszerepét. Ez a széria azonban nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, és megbukott.

2008-ban megkapta Rosy Oscompo produernõ legújabb munkájának, a “Las Tontas No Van Al Cielo” a fõszerepét. Itt Candy-t játszotta, a nem hétköznapi fõhõsnõt, aki miután rajtakapta szerelmét nõvérével, eljátsszva a saját halálát és új életet kezd… Azonban ez a telenovella is gyenge nézettségi adatokkal futott, de ennek ellenére a szakma, és a nézõk is tisztában voltak Jacqueline tehetségének nagyságával. Ezért történhetett hogy Carla Estrada neki adta a “Sortilegio” fõszerepét, amiben William Levy volt a partnere. 2010-ben pedig a Mujeres Asesinas új évadjában vállalt epizódszerepet.

Magánélet

A magánéletét tekintve, hosszú éveken keresztül élt boldog kapcsolatban Valentino Lanússal, de szép lassan kihûlt közöttük a szerelem tüze. Együtt járt még Francisco “Kikin” Fonsecával és Arturo Carmonával is. Ezután párja Fernando Schoenwald volt, de 2009. májusában vele is szakítottak.
Jacky hatalmas Chivas* rajongó, ahogy a Candy-ben is láthattuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.